Citypocket webbsidor, www.citypocket.com

Alla annonsörer får en egen sida i Citypocket-portalen, som utformas enligt era önskemål. Välj mellan att ha ingen, en två eller tre bilder. Citypocket-portalen används främst av turister och resenärer, men också lokala invånare och nätsurfare drar nytta av informationen. Här hittar du lätt och smidigt telefonnummer, öppethållningstider, e-postadresser med mera till de flesta lokala företag.
Uppdatering: Vi uppdaterar Citypocket-portalen kontinuerligt, och ändringar eller tillägg till er egen sida i portalen kan levereras genom t.ex. e-mail eller ett telefonsamtal till oss. Vi kan också hämta uppgifter från en vanlig Internetsida kontinuerligt. För mer information om uppdateringar eller annan info, tag kontakt med oss! Kontaktuppgifter hittar du längre ned på sidan.

 
Citypocket besöksguide
Besöksguiden, som är i fickformat är uppdelad branschvis: Turism och fritid, Kultur och evenemang, Service och tjänster samt Shopping. Guiden är till sitt format en liten publikation som ryms i fickan men som ändå innehåller nyttig information för besökaren i din stad. Annonserna består av bild- och textmaterial samt plats- och kartmarkeringar. Besöksguiden innehåller en hopvikt stadskarta samt också andra kartor. Kartmarkeringen visar numret på den karta där Ditt företag finns. Platsnumrets färg visar branschtillhörighet, vilket gör att besökaren lätt kan finna olika alternativ med hjälp av besöksguiden.Du kan välja det för Dig rätta annonsformatet i Citypocket-besöksguiden: helsida, halvsida, kvartssida eller en radannons.


Kontaktuppgifter för uppdatering
Uppdateringarna sköts av Snow Factory. För att uppdatera era uppgifter, skicka ett e-postmeddelande åt oss så uppdaterar vi så snabbt som möjligt! Vår e-postadress är:
snowfactory@snowfactory.fi

Ifall ni hellre vill diskutera direkt med oss, är telefonnumret: 0400 754025.